Limburg wakkere strategen (400 x 140)

 
Ervaringen

 

 'Ik ben nu al zo'n 10 jaar regelmatig bij jullie in de trainingen, in het leertraject Springlevend Vermogen en jullie werken in onze gemeentelijke organisatie met ons als Directieteam en als Managementteam.
Het was en is elke keer weer nieuw en verassend en nooit had ik het idee dat er een kap op mijn kop werd gezet met hetzelfde verhaal.
Dan weer was de ingang psychologisch, dan weer kregen we een manier aangereikt om bij onze bezieling te komen, dan weer zitten we te tekenen. Steeds weer nieuw. Ik zie ook dat jullie zelf steeds praktiseren wat jullie ‘preken’. Jullie eigen ontwikkeling vertaalt zich in wat je met ons doet.
Jullie zijn mensen die ieder team en iedere persoon mee kunnen nemen die ook wil uitvoeren wat hij of zij als visie heeft. Jullie helpen hen to ‘practice what you preach’, alleen al door te zijn hoe en wie jullie zijn!'

Riny Coenders

 


 Ervaringen-1 Groep MT Hengelo Samaya

 


Wakker en Inspirerend Leiding geven

‘We willen een wakkere organisatie zijn met mensen die voor het geheel gaan, mee willen bouwen en als leiding het voortouw durven nemen’.
Lees meer

 


Beter, Makkelijker, Plezieriger

Het gaat om 'beter, makkelijker en plezieriger'. En dan gaat het over de kwaliteit van de dienstverlening.
Lees meer

 


Octaafspel, van Top tot Team

‘In het Octaafspel dat we met ons management team in Samaya te Werkhoven speelden, namen we de tijd voor onszelf. Het was de opmaat naar een traject waarin we onszelf als bureau opnieuw wilden uitvinden’.
Lees meer

 


Leren, Verbinding, Plezier

Ondersteun ons bij het ontwikkelen van een organisatie waarin breed
kijken, aandacht en leren uitgangspunt zijn.
Lees meer