Een Persoonlijke Coach

 

 


Onontdekt vermogen

Heb je ooit wel eens aan een persoonlijke coach gedacht? Wie op deze vraag ‘ja’ zegt, is er kennelijk aan toe. De persoonlijke coach van Springteam ondersteunt je, zodat het beste in je (weer) naar boven kan komen, ongeacht de situatie waarin je verzeild bent geraakt. Laat je helpen om de persoon te zijn die het verschil maakt. Gevoelens van stress, twijfel over je beslissingen en verlies van controle en vertrouwen, zijn signalen die je op vernieuwing aanspreken. Misschien leer je jezelf beter kennen en kun je jezelf overstijgen. Gevoelens dat je ver van je aanvankelijke droom bent afgedwaald - jouw nog niet gekende potentie, kracht en bezieling - brengen je weer bij de leiding over jezelf terug.

 


Samen lachen om wat er mis gaat

Een peroonlijke coach is neutraal en ontdekt samen met jou jouw blinde vlekken, verborgen talenten en kwaliteiten. Hij of zij stelt vooral veel vragen, lacht samen met je om gespartel en wat er allemaal mis kan gaan, Hij ondersteunt jouw acties waar je zelf tegen opziet. Een persoonlijke coach versterkt je, zowel innerlijk als wat je aan de buitenkant uitstraalt. Hij of zij brengt je weer terug naar jouw innerlijke kracht.
Dit werkt voor bijna iedereen. Van ZZP’er, leidinggevende, beleidsadviseur, consultant, professional of directeur-eigenaar tot aan bestuurder.


 

Dialoog Theo meulen Robert Rosenboom

 


Hier en nu

In de 'werkplaats voor de geest' gaan we uit van het hier en nu. Dat is het vertrekpunt. Zo creëren we samen de toekomst. Niet een versleten toekomst die het verleden herhaalt en zichzelf kopieert, maar een unieke en uitdagende toekomst die om ieders persoonlijke bijdrage vraagt. Afstemmen op wat er is, het hier en nu, laat je de eerste signalen van nieuwe inzichten en andere frisse gevoelens al weten. Signalen waar een mens die in de waan van de dag leeft zelf nooit bij kan komen. Daarvoor heeft hij het te druk.
Wanneer wat bij jou speelt niet meer stroomt, zijn er misschien eerdere momenten geweest dat je zaken niet goed op z'n plaats liet. Je hebt misschien een last naar de toekomst meegenomen die het stromen en de voortgang belemmeren. Dan is het belangrijk om die last te onderzoeken en ‘schoon te maken’, zodat jouw leven weer gaat stromen. Het vrijmaken van energie en er richting aangeven, is wezenlijk voor coachen.

 


Relatie met jezelf

In het proces zoeken we naar eenvoud, rust en stilte. We hoeven daarvoor niet altijd letterlijk stil te zijn. We kunnen ook spreken, onderzoeken, visualiseren, iets tekenen of wat in het moment er ook in ons opkomt. Het gaat erom, dat jij zelf de antwoorden vindt op de belangrijkste vragen die je bezighouden. Antwoorden die vaak in veel diepere lagen in jezelf verscholen liggen

 


Handvatten

Kortom, de persoonlijke coach van Springteam geeft je handvatten en instrumenten om je dagelijkse problemen op een totaal nieuwe manier op te lossen. Je leert je met jouw werkelijke passie en bezieling te verbinden, waardoor je op de langere termijn precies de goede dingen doet die nodig zijn. Dan ben jij een bijdrage aan de wereld en maak jij het verschil.

 


De persoonlijke coach van Springteam helpt je:

vitaliteit en innerlijke kracht te vinden

beter met weerstanden om te gaan en de voordelen ervan te zien

jouw eigen ruimte innemen zonder de last van anderen erbij te nemen
rust en kalmte te vinden, ook als het even tegenzit
om je intuïtie te leren kennen en ook te gebruiken
jouw eigen grootsheid ontdekken. Je bent een bijdrage aan de wereld
werk te vinden dat bij je past, of het werk zo in te richten dat het beter bij je past

 

Neem contact op