de Wet van het Octaaf - vallen, intervallen en weer opstaan in organisaties

Header-david-Bacheler disco

 


Intervallen zijn vertragingen, maar ook ingangen naar creativiteit en het leven zelf, zegt de Wet van het Octaaf!

Het boek van Robert heeft inmiddels z'n plek gevonden. Veel mensen hebben het aangeschaft en halen er dagelijks inspiratie uit. Nog steeds sijpelen er interessante vragen binnen.

‘Leest lekker en geeft een goed zicht op wat er onderliggend in organisaties zoal speelt ’.

‘Hier wordt eindelijk gezegd, waar het echt om gaat’.

Wil je het boek kopen, dan kan dat door ons een mail te sturen.
klik hier.

 


Meer over het boek

'Alles, zowel crises als organisaties, ontwikkelen zich volgens cyclische patronen. Het is een kosmische wet die uit acht opeenvolgende fasen of stappen bestaat: de Wet van het Octaaf. Deze wet gaat uit van natuurlijke versnellingen en vertragingen. Juist in perioden dat de vaart er even uit is - ze worden hier intervallen genoemd - vinden vaak wezenlijke en diepgaande veranderingen plaats en ontvouwen zich de meest bepalende en ook kansrijke inzichten. Als organisaties deze acht tonen in praktisch handelen weten te vertalen en de intervallen als impliciete leermomenten leren koesteren, passen ze zich eerder op de zich immer wijzigende realiteit aan en leren en groeien ze vitaler.

Het is mijn grote passie om filosofische principes naar alledaags handelen te vertalen. Ik ben als trainer en consultant werkzaam bij Springteam - de werkplaats voor de geest - Rotterdam.

Graag geef ik LEZINGEN over dit fascinerende onderwerp en vind het een bijzondere uitdaging, als men mij daarin spontaan vragen stelt met betrekking tot persoonlijke of organisatieontwikkeling'.

Robert Rosenboom