PVspringteam-groen (450 x 98)

 


Springteam is een trainings- en adviesbureau dat als een frisse lentewind haar klanten helpt om processen en ontwikkelingen die rotsvast zitten, weer stromend, vitaal en profijtelijk te krijgen. De kern van onze missie is dat ieder mens een uniek en vooral enorm eigen vermogen heeft om effectief aan zijn werk en leven bij te dragen. Iedereen kan zich gelukkig voelen en een Mens met een Hoofdletter zijn.
Het mooie aan deze levenshouding is, dat je op jouw eigen vermogen leert vertrouwen en je er dus zomaar mag zijn. Juist dan ben je op z'n sterkst en doe je precies wat in de praktijk nodig blijkt te zijn. Je bent aanwezig waar je bent en geeft de toekomst vorm, elk moment weer opnieuw.

Springteam wil samen met jou, met jouw organisatie of team, die stille kracht actueel en (weer) levend maken, zodat je vitaal en springlevend verder kunt.

Lidwien Opheij en Robert Rosenboom zijn de eigenaren en inspiratoren van Springteam. Zij trainen, coachen en adviseren tal van organisaties en individuele mensen. We zijn in Rotterdam gevestigd en werken ook vanuit andere locaties in Nederland.


Springteam

Hugo Molenaarstraat 11
3022 NM Rotterdam
springteam@springteam.info
+31 (10) 4 77 59 83
+31 (6) 50 26 77 13 Lidwien Opheij
+31 (6) 10 93 79 79 Robert Rosenboom