Lidwien en Robert in welna


Springteam is een bureau voor onderhoud van de geest.

'Als een frisse lentewind helpt ze haar klanten om processen en ontwikkelingen die vast zitten, weer stromend en vitaal te krijgen'.

Ons bureau bestaat sinds 2002. En de laatste drie jaar gebeurden er allerlei dingen tegelijk...

We verkochten ons huis met de werkplaats erin en Lidwien verhuisde naar een kleiner appartement aan de Honingerdijk. Daarnaast verhuisde Robert naar Griekenland, waar Lidwien zich ook heel prettig voelt.

Dat werd ondersteund door de grote Coronacrisis, die al ons werk nog meer op haar kop zette. We moesten retraites annuleren en Lidwien was minder in Nederland.

Op dit moment is zij regelmatig in Nederland te vinden en het is ook mogelijk om via videobellen gesprekken te hebben. En mochten mensen in de heerlijke omgeving van Ano Poroia willen bijkomen in een persoonlijke retraite dan kan dat natuurlijk. Graag zelfs!

Ons bureau veranderde met de verandering der dingen.

Met het verstrijken der jaren willen wij kleiner zijn. Niet meer werken met organisaties. 
Met name Lidwien wil blijven coachen en begeleiden.
Ze geniet enorm van de contacten die er zijn in de life, of videogesprekken.

Ze wil haar aandacht meer leggen op de titel die we al jaren hebben...namelijk 'De Kunst om JeZelf te zijn'.
Uiteindelijk is dit namelijk de kern: als ieder zich helemaal kan verhouden met zichzelf, bewust is van maskers en overlevingen, dan is de keuze er om een leven te leven zoals anderen dat van je verwachten, of een leven te leven waar jij zelf voor kiest.


De missie van Springteam

Hieronder staat de missie van Springteam benoemd. Die hebben Robert en Lidwien samen, en met hen de eerdere trainers en coaches die samen met Springteam werkten ontwikkeld.

En zoals dat is met een missie...die is hard, dat is de ruggegraat van een organisatie en ze hebben de waarden als blauwdruk.

De kern van onze missie is dat ieder mens een uniek en vooral enorm eigen en uniek vermogen heeft om effectief aan werk en leven bij te dragen. Iedereen kan een Mens met een Hoofdletter zijn.
Het mooie aan deze levenshouding is, dat je op jouw eigen vermogen leert vertrouwen en je er dus zomaar mag zijn. Juist dan ben je op z'n sterkst en doe je precies wat in de praktijk nodig blijkt te zijn. Je bent aanwezig waar je bent en geeft de toekomst vorm, elk moment weer opnieuw.Lidwien Opheij is de eigenaar van Springteam en Robert Rosenboom is inspirator.
Robert en Lidwien hebben tal van organisaties, individuele mensen gecoacht, getraind en begeleiding geboden.
Op dit moment ligt de focus vooral op 'JeZelf zijn' en het zelfonderhoud van mensen en organisaties die al gewerkt hebben aan bewustzijn en onderhoud nodig hebben. Als we het Octaafspel spelen, de retraite 'Minder is Meer' of onderhoudsdagen hebben, zullen Lidwien en Robert dit samen begeleiden. De gesprekken in het kader van de Kunst om jeZelf te zijn zal Lidwien begeleiden.

 

 


Springteam, werkplaats voor de geest

Honingerdijk 209
3063AM Rotterdam
springteam@springteam.info
+31 (10) 4 77 59 83
+31 (6) 50 26 77 13 Lidwien Opheij
+31 (6) 10 93 79 79 Robert Rosenboom