Venezia in mijn eentje

26-07-2015

 

 


Reacties (3)

Gabriella:

01-09-2015 06:31 uur

Prachtig samenvatting van je belevenissen. Inderdaad Lidwien ; "gewoon doen" en dan geniet je van intense ervaringen! Dat ondervind ik ook zo tijdens mijn PUM missies.

André van Krevelen:

01-09-2015 00:13 uur

Het luchtige verhaal plakt alle sfeerbeelden heel natuurlijk aan elkaar. Venetië in beeld en gevoel, zomaar zijn, heeerlijk. Mijn warme herinneringen aan de Biennale van vorig jaar komen zo weer boven

Saskia Thoen:

31-08-2015 23:10 uur

Ja, heerlijk he Lidwien :-)!! Ik was een klein weekje alleen op Terschelling en kijk er met veel warmte en plezier op terug. Veel gefietst, leuke mensen ontmoet, genoten van de natuur, zee, bos, heide, vogels, er op uit en lekker relaxen, waar ik maar op dat moment zin in had. Prima tip, gewoon doen!

Reactie toevoegenOm veiligheidsredenen vragen wij u de letters van het onderstaande plaatje over te nemen *