De Vrije Coach (450 x 276)

 

Zomerschool De vrije coach
begeleiden vanuit intuïtie


Jij bent het instrument in veranderingsprocessen.
Als jij vrij bent, straal je vrijheid uit,
Als jij authentiek en echt bent, geef je dat door,
Als jij in contact bent met de intelligenties uit je hoofd, buik en hart, zie je die mogelijkheid ook bij anderen,
Als jij in contact bent met het wezen der dingen, zie je dat ook om je heen.


Oefening

Om een zuiver instrument te zijn in deze wereld, in jouw organisatie in je relaties, is oefening nodig. Om te oefenen zijn er vele instrumenten en ‘tools’.

De zomerschool bied je vier dagen oefenen met verschillende ‘tools’.
Het zijn vier dagen die elke keer een specifieke intelligentie als uitgangspunt hebben:

Dag 1:
Hoofd, Zuiver denken

Met behulp van ‘The Work’ onderzoeken we op vele manieren de overtuigingen en aannames die als filters dienen in ons denken, in ons handelen en in onze relaties. Natuurlijk kijken we daarbij naar de effecten van al die aannames op ons hele lichaam. Naar de verkrampingen als ze belemmeren en naar de vrijheid als de overtuigingen ‘los’ zijn… Ook leren we op dag 1 hoe we gelaagd naar een situatie kunnen kijken en daarmee werken. Elke situatie heeft wel vier lagen… we leren ze kennen.

Dag 2: Buik, Zuiver voelen

Zuiver voelen Intuïtie en een diep, bijna instinctmatig weten, zetelt in onze buik. Daar zetelt overigens ook de angst. Maar al te vaak laten we ons door angst leiden in plaats van door liefde. Leer beide kennen. De angst en de liefde en leer om ernaar te kijken, het te zien en doorvoelen, zonder dat jij erdoor opgeslokt wordt. Dan zuivert je intuïtie en is die niet meer beïnvloedt door angst en emoties. Met behulp van diverse meditatieve oefeningen, ons beeldend vermogen en luisteren oefenen we om het Intuïtieve te onderscheiden van het instinctmatige, het voelen van emoties, het echte van het onechte.

Dag 3: Hart, Zuiver aanwezig zijn

Zuiver aanwezig zijn is uitgangspunt en ingang.
Wat is dat? Luisteren en aanwezig zijn vanuit je hart. Wat vertelt je hart, wat weet je hart, welk tempo heeft je hart, welke frequentie? Wat is afstemmen? Wat is wederkerigheid, wat is…
Met behulp van allerlei oefeningen in afstemmen, meditaties en visualisaties oefenen we en activeren we de hartintelligentie. We leren hoe je de verschillende intelligenties ‘in lijn’ kunt brengen bij jezelf en hoe je de ander hierin kunt faciliteren …

Dag 4: Zuiver Weten 

Als al je intelligenties in lijn zijn en afgestemd op elkaar, opent zich een zuiver weten, zonder ‘nadenken’, een onmiddellijk weten. Vaak ligt dit nog verborgen onder een hoop ruis en gedoe. Maar zeker ook door het oefenen in de eerdere dagen is dit zuivere weten geactiveerd. Deze dag staat volledig in het licht van jouw praktijk en we passen het geleerde toe.


Data

volgen nog


Locatie

Alle dagen zijn in (de buurt van) Rotterdam en zijn
van 9.30 uur tot 18.00 uur
Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn we de twee dagen in augustus bij Springteam of op een andere locatie in de buurt van Rotterdam.

Investering

De kosten bedragen € 700,= exclusief 21% BTW en verblijf.

Bij dit traject hoort een intakegesprek van 1 uur per telefoon, skype of fysiek als we je nog niet kennen.
Je kunt in de buurt van Springteam de lunch gebruiken of zelf je lunch meenemen.
Bij de tweedaagse in de zomer moet je rekenen op verblijfkosten van ongeveer € 100,= voor de twee dagen.

Aantal deelnemers

Minimum 6 en maximum 12.